Топ Вести

Галерија Јуниор

МЕТАЛУРГ ЗАКАЖУВА ПРЕС-КОНФЕРЕНЦИЈА

21.05.2013

Почитувани, Ракометниот клуб Металург  ве информира дека на ден 22.05.2013 година (среда) ќе одржи прес-конференција по повод потпишување на договори со играчи за следната...

читај повеќе >