Галерија Металург 2

ЗДРАВСТВЕНИОТ БИЛТЕН НА МЕТАЛУРГ

24.05.2013

Неверојатни се проблемите низ кои минува нашиот клуб. “Автокоманда“ се претвори во вистинска болница. Оперирани се Манасков, Ангелов и Стоилов, за операција се спрема...

читај повеќе >

МЕТАЛУРГ ЗАКАЖУВА ПРЕС-КОНФЕРЕНЦИЈА

21.05.2013

Почитувани, Ракометниот клуб Металург  ве информира дека на ден 22.05.2013 година (среда) ќе одржи прес-конференција по повод потпишување на договори со играчи за следната...

читај повеќе >