Галерија Металург 2

ФОТОГАЛЕРИЈА ОД СРЕДБАТА МЕТАЛУРГ ЈУНИОР – ВАРДАР

15.04.2014

Фотографиите се дело на Дарко Андоновски од...

читај повеќе >