Галерија Ракометна Академија

Фотогалерија од екипите учесници на мини-лигата на Металург, група Скопје

23.12.2017

Во следното коло галеријата ќе биде надополнета со преостанатите...

читај повеќе >

(Фотогалерија) Децата на Металург гости на детско музичко училиште од Естонија

27.06.2016

Нашите деца беа поканети на претставата на детското музичко училиште од Естонија. Поканата беше со задоволство прифатена, а ова е дел од перформансот на...

читај повеќе >

(Фотогалерија) Прв ден на втората смена

22.06.2016

Се истоварија од автобусите, се сместија по собите, “фрлија“ два, три погледи кон хотелот и околината, го посетија ресторанот, ги пробаа специјалитетите на вредните кувари и...

читај повеќе >