Галерија Ракометна Академија

(Фотогалерија) Ден на заминувања, но и доаѓања

22.06.2016

Брзо минуваат деновите, особено ако сте во кампот на Металург. Заврши првата смена и дојде време за збогувања. Многу солзи, многу ветувања во вечното пријателство, последни...

читај повеќе >

(Фотогалерија) Зад нас е и четвртиот ден од првата смена во кампот на Металург

19.06.2016

Како што и доликува, денот почнува со доручек: Тренинг, тренинг, тренинг... Забава, забава,...

читај повеќе >

(Фотогалерија) Луда караоки забава во кампот на Металург

18.06.2016

После два напорни тренинга во кампот на Металург завладеа затишје. Но, само за кратко, бидејќи време е... за КАРАОКИ...

читај повеќе >

Фотогалерија од сите денешни завршни натпревари во Лигата на Металург

04.06.2016

Репро 1 – Јуниор 12:14 (5:9) Репро 21 – Макалоски  9:17 (5:9) Астра Спорт – Репро 1 9:18 (2:9) Астра Спорт – Репро 21  7:4 (2:2) Јуниор – Астра Спорт  22:14 (8:3) Макалоски – Астра...

читај повеќе >