Галерија Ракометна Академија

ФОТОГАЛЕРИЈА: ЛЕТЕН КАМП НА МЕТАЛУРГ – ДЕН ВТОРИ

15.06.2015

Вториот ден на нашиот камп помина по полна програма, со два тренинга во работниот дел и многу забава во слободните активности. Денеска се тренираше сериозно. Иако времето...

читај повеќе >