Галерија

Фотогалерија: Металург макотрпно тренира во Маврово

11.08.2018

Металург продолжува со базичните подготовки во Маврово. Се лее многу...

читај повеќе >

Летен камп 2018: Видео бр.5

20.06.2018

Уште едно видео од настаните во нашиот летен камп, кој оваа година е организиран во...

читај повеќе >

Летен камп 2018: Видео бр.4

20.06.2018

Уште едно видео од настаните во нашиот летен камп, кој оваа година е организиран во...

читај повеќе >