Галерија

Фотогалерија од екипите учесници на мини-лигата на Металург, група Скопје

23.12.2017

Во следното коло галеријата ќе биде надополнета со преостанатите...

читај повеќе >

Фотогалерија од средбата Металург – Динамо Панчево

13.12.2017

Фотографии на Маја Јаневска-Илиева од “Нова...

читај повеќе >

Фотогалерија од средбата Вардар – Металург

10.12.2017

Фотографии на Дарко Андоновски од “Нова...

читај повеќе >

Фотогалерија од средбата Металург – Мотор Запорожје

27.11.2017

Фотографии на Маја Јаневска-Илиева од “Нова...

читај повеќе >

Фотогалерија од средбата Металург – Монпелје

13.11.2017

Фотографии на Игор Бансколиев, “Нова...

читај повеќе >

Фотогалерија од средбата Металург – Чеховски Медведи

07.11.2017

Фотографии на Маја Јаневска-Илиева од “Нова...

читај повеќе >