Галерија

СЕХА-видео: Најубавиот гол на средбата Металург – Војводина

04.02.2018

Маркетинг тимот на СЕХА-лигата објави видео со, според нив, најубавиот гол на средбата Металург - Војводина. Се работи за еден од осумте гола на Халил...

читај повеќе >

Фотогалерија од средбата Металург – Војводина

04.02.2018

Фотографии на Маја Јаневска-Илиева од “Нова...

читај повеќе >

Фотогалерија: Екипите на Металург отпатуваа на турнир во Белград

27.12.2017

Четири екипи на Металург ќе бидат дел од 14-от меѓународен новогодишен ракометен турнир „Трофеј на Белград 2017“, кој од 27 до 29 декември ќе се игра во Белград во осум спортски...

читај повеќе >

Фотогалерија од екипите учесници на мини-лигата на Металург, група Скопје

23.12.2017

Во следното коло галеријата ќе биде надополнета со преостанатите...

читај повеќе >

Фотогалерија од средбата Металург – Динамо Панчево

13.12.2017

Фотографии на Маја Јаневска-Илиева од “Нова...

читај повеќе >

Фотогалерија од средбата Вардар – Металург

10.12.2017

Фотографии на Дарко Андоновски од “Нова...

читај повеќе >

Фотогалерија од средбата Металург – Мотор Запорожје

27.11.2017

Фотографии на Маја Јаневска-Илиева од “Нова...

читај повеќе >