Галерија

(Видео) Во решавачкиот момент, на Шпенде не му затрепери раката

19.12.2018

На средбата Извиѓач - Металург, при резултат 30:30, остана да се изведе седмерец, чија реализација ќе значеше втора победа на Металург и три нови бодови. Тој решавачки седмерец...

читај повеќе >

Фотогалерија: Металург замина за Хрватска и БиХ

15.12.2018

По утринскиот тренинг, екипата на Металург замина за Хрватска и БиХ, каде во следните три дена ќе ги одигра последните два натпревари во 2018 година, двата во рамките на...

читај повеќе >

Фотогалерија од средбата Металург – Мешков Брест

11.12.2018

Фотографии на Игор Бансколиев од “Нова...

читај повеќе >

Фотогалерија од средбата Металург – Вардар

06.12.2018

Фотографии на Игор Бансколиев од “Нова...

читај повеќе >

Фотогалерија од средбата Металург – Силкеборг

25.11.2018

Фотографии на Дарко Андоновски од “Нова...

читај повеќе >