Видео-галерија

ВИДЕО: МЕТАЛУРГ И ДАНИЕЛ КАЈМАКОВСКИ ДЕЛ ОД ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА

15.08.2014

В понеделник, 18 август, со почеток во 20 часот, во струшкиот спорскиот центар - Тими, ќе се одржи голем хуманитарен концерт под мотото "Биди Хуман-Спаси Живот". Гости на...

читај повеќе >

ВО СТРУГА Е ОТВОРЕН ФАН ШОПОТ НА МЕТАЛУРГ

14.08.2014

На територија на игралиштето на “Женска плажа“, каде се играат натпреварите од Меѓународниот турнир во Струга, отворен е штанд на фан шопот на Металург. Сите...

читај повеќе >

ВИДЕО: СОНОТ ВО 2014-ТА

28.06.2014

Прекрасно видео на нашиот фан, Мартин...

читај повеќе >