Видео-галерија

ВИДЕОСПОТ: МЕТАЛУРГ- НАПРАВЕНО ВО МАКЕДОНИЈА

28.05.2014

Видеоспотот е направен во “Н.Македонија“ и е колаж од фотографии направени од нејзините...

читај повеќе >

КОМПЛЕТНА СНИМКА ОД СРЕДБАТА КИЛ – МЕТАЛУРГ

28.04.2014

Снимката можете да ја видете на следниот...

читај повеќе >