Видео-галерија

АТМАН И “БЕКСТЕЈЏ“ ВЕ ВОДАТ НА ВЕЧЕРА ШТО ЌЕ ЈА ПРИГОТВИ САМИОТ АТМАН

07.03.2014

Павел Атман ве носи на вечера што сам и ќе ја приготви! Тоа е сижето на уште една акција на Металург и на естрадниот магазин “Бекстејџ“, која ја овозможи “Винарската визба...

читај повеќе >