Видео-галерија

ПАРИ СЕН ЖЕРМЕН – МЕТАЛУРГ 08.02.2014 Г. КОМПЛЕТЕН НАТПРЕВАР

09.02.2014

Комплетната снимка од натпреварот Пари Сен Жермен - Металург можете да ја погледнете на следниот...

читај повеќе >