Видео-галерија

Металург ТВ: Металург – Бешикташ

25.09.2018

Неколку моменти од натпреварот помеѓу Металург и...

читај повеќе >

Металург ТВ: Спортинг – Металург

16.09.2018

Неколку моменти од натпреварот Спортинг - Металург во...

читај повеќе >

Металург вчера тренираше во салата “Павилхао Жоао Роча“.

15.09.2018

Металург вчера тренираше во салата “Павилхао Жоао Роча“ во Лисабон. Денес ќе ја биеме битката со екипата на Спортинг...

читај повеќе >

Летен камп 2018: Видео бр.5

20.06.2018

Уште едно видео од настаните во нашиот летен камп, кој оваа година е организиран во...

читај повеќе >

Летен камп 2018: Видео бр.4

20.06.2018

Уште едно видео од настаните во нашиот летен камп, кој оваа година е организиран во...

читај повеќе >