Категории

Денес ги добивме и најбрзите кампери

26.06.2019

Брзина и координација беа денешната тренинг задача во која се натпреваруваа камперите на Металург на 14-от летен камп кој се одржува во хотелот „Десарет“ во Охрид. Виктор...

читај повеќе >

Ракометна школа ООУ “Братство“, населба Тафталиџе

08.10.2018

Ракометната школа ООУ “Братство“ е лоцирана во населбата Тафталиџе. Своите тренинзи ги одржува во салата на ООУ “Братство“. Термини: Понеделник и среда, од 20.00 до 21.00...

читај повеќе >

Ракометна школа ООУ “Кирил Пејчиновиќ“, населба Кисела Вода

08.10.2018

Ракометната школа ООУ “Кирил Пејчиновиќ“ е лоцирана во населбата Кисела Вода. Своите тренинзи ги одржува во салата на ООУ “Кирил Пејчиновиќ“. Термини: Понеделник:  ...

читај повеќе >

Ракометна школа ООУ “Кузман Јосифовски – Питу“, населба Кисела Вода

08.10.2018

Ракометната школа ООУ “Кузман Јосифовски - Питу“ е лоцирана во населбата Кисела Вода. Своите тренинзи ги одржува во салата на ООУ “Кузман Јосифовски -...

читај повеќе >

Ракометна школа ООУ “Димитар Беровски“, населба Ѓорче Петров

08.10.2018

Ракометната школа ООУ “Димитар Беровски“ е лоцирана во населбата Ѓорче Петров. Своите тренинзи ги одржува во салата на ООУ “Димитар Беровски“. Термини: Понеделник:  ...

читај повеќе >

Ракометна школа ООУ “Ѓорѓија Пулевски“, населба Аеродром

08.10.2018

Ракометна школа ООУ “Ѓорѓија Пулевски“ е лоцирана во населбата Аеродром. Своите тренинзи ги одржува во салата на ООУ “Ѓорѓија Пулевски“. Термини: Понеделник:  20.30 - 21.30...

читај повеќе >

Ракометна школа ООУ “Љубен Лапе“, населба Аеродром

08.10.2018

Ракометна школа “Љубен Лапе“ е лоцирана во населбата Аеродром. Своите тренинзи ги одржува во салата на ООУ“Љубен Лапе“. Термини: Среда:   20.30 – 21.30 ч. Петок:   19.30 – 20.30...

читај повеќе >

Ракометна школа ООУ “Стив Наумов“, населба Автокоманда

08.10.2018

Ракометна школа ООУ “Стив Наумов“ е лоцирана во населбата Автокоманда. Своите тренинзи ги одржува во салата на ООУ “Стив Наумов“. Термини: Четврток:   17.00 – 18.00...

читај повеќе >

Ракометна школа ООУ “Крум Тошев“, населба Трубарево

08.10.2018

Ракометната школа ООУ “Крум Тошев“ е лоцирана во населбата Трубарево. Своите тренинзи ги одржува во салата на ООУ “Крум Тошев“. Термини: Понеделник:   19.30 - 20.30...

читај повеќе >

Ракометна школа ООУ “Крсте Мисирков“, населба Ченто

08.10.2018

Ракометната школа ООУ “Крсте Мисирков“ е лоцирана во населбата Ченто. Своите тренинзи ги одржува во салата на ООУ “Крсте Мисирков“. Термини: Вторник:   19.00 - 21.00...

читај повеќе >