Категории

Никола Матлиески: Кампот ја оправдува својата цел

23.06.2016

“Ова е мое петто учество во кампот. Децата се максимално ангажирани за време на тренинзите и на секој тренинг се трудат да научат што повеќе елементи, што ќе им послужат да...

читај повеќе >

150 деца во втората смена на летниот камп на Металург

23.06.2016

Над 150 деца од нашите школи од Скопје, Берово и Прилеп се дел од втората смена на летниот камп на Металург. Предводени од тренерите Јуле Црвенкоска, Никола Матлиески, Драган...

читај повеќе >

(Видео) Тренира генерација 2006/7

22.06.2016

Во нашиот летен камп во втората смена има доста деца од генерација 2006/7. Еве еден нивен тренинг, што го води Даниела...

читај повеќе >

(Видео) Првиот тренинг на втората смена

22.06.2016

Денеска имаа само еден тренинг, еден ама...

читај повеќе >

(Видео) Тренинг на машката селекција 2002/3 во склопот на нашиот летен камп

21.06.2016

Се тренира во летниот камп на Металург, се тренира се додека дресовите не станат “жива...

читај повеќе >

(Видео) Забава во кампот на Металург – на ред е пантомима

20.06.2016

Безграничен е изборот на забави во нашиот летен камп, па на ред дојде и пантомимата. Децата задоволни, тренерите задоволни, сите се...

читај повеќе >

(Видео) Паралелно со децата, во кампот на Металург тренираат и нашите селекции генерација 2002/3

20.06.2016

Покрај децата од нашите ракометни школи, во кампот на Металург престојуваат и тренираат и нашите селекции од генерации 2002/3, предводени од Даниела Тасеска (женска екипа) и...

читај повеќе >

(Фотогалерија) Гости на кампот на Металург беа Филип Талески и Мартин Томовски

19.06.2016

Двајца ракометари на Металург, Филип Талески и Мартин Томовски, денеска беа гости на кампот на Металург. Децата воодушевени, тренингот поинтересен, а падна и...

читај повеќе >

(Видео) Жонглер ги израдува децата во кампот на Металург

19.06.2016

Се држеше како изнедување, кое целосно успеа. Жонглерска забава ги згреа срцата на нашите млади...

читај повеќе >

(Видео) Многу забава во кампот на Металург

19.06.2016

Многу забава има во кампот на Металург, разновидна и за секој вкус. По напорните тренинзи, ова е мелем за нашите млади ракометари и ракометарки, па и за нашите...

читај повеќе >