Мини Лига

Јуниор од Струга и Астра Спорт од Каменица се победници на Лигата на Металург за 2016 г,.

04.06.2016

Денеска во Автокоманда се одигра завршниот турнир во Лигата на Металург за генерација 2002/3. Победници на Лигата за оваа година се Јуниор од Струга, во машка, и Астра Спорт од...

читај повеќе >

Програма на завршниот викенд во лигата на Металург и прослава на најуспешната сезона во младите категории

03.06.2016

Со одржување на финалните натпревари во сите старосни категории во машка и во женска конкуренција, овој викенд ќе означи крај на успешно организираната Лига и мини-лига на...

читај повеќе >

Резултати од 5. коло на Лигата на Металург, група Запад. Конечни табели

31.05.2016

Во Прилеп се одигра последното, петто коло од Лигата на Металург, група Запад, и постигнати се следните резултати: Макалоски – Карафилоски 10-9   (ж) Јуниор – Карафилоски 30-9  ...

читај повеќе >

РАСПОРЕД НА НАТПРЕВАРИТЕ ЗА 7.КОЛО ВО ЛИГАТА НА МЕТАЛУРГ

27.05.2016

Утре се играат последните четири средби од регуларниот дел на Лигата и мини-лигата на Металург за Скопје. Распоред на...

читај повеќе >

Одиграно е 3. коло од Лигата и мини-лигата на Металург, група Запад. Резултати и табела

23.05.2016

Во Кавадарци е одиграно 3. коло од Лигата и мини-лигата на Металург, група Запад. Постигнати се следните резултати: Тиквеш - Карафилоски  20:9  (машки) Сани – Јуниор  9:26 ...

читај повеќе >

Комплетни резултати од 6. коло во Лигата и мини-лигата на Металург. Табели

08.05.2016

Денеска е комплетирано 6. коло во Лигата и мини-лигата на...

читај повеќе >

Резултати од саботните натпревари од 6. коло на Лигата и мини-лигата на Металург

07.05.2016

Денеска се одиграа четири средби од 6. коло на Лигата и мини-лигата на Металург и постигнати се следните резултати: - 8.30 ч. Бетон – Рено (16-15) 2002/03 машки 9.10 ч. Репро 1 – Факом (21-7)...

читај повеќе >

Распоред на натпреварите од 6. коло на Лигата и мини-лигата на Металург

06.05.2016

Овој викенд ќе се одиграат натпреварите од 6. коло на Лигата и мини-лигата на...

читај повеќе >

Одиграно е 2. коло во мини-лигата на Металург, група Запад. Табели

02.05.2016

Натпреварите од 2. коло во мини-лигата на Металург, група Запад, се одиграни во салата на ОУ “Страшо Пинџур“ во Вевчани. . Резултати: Макалоски - Карафилоски 9:8 ...

читај повеќе >

Резултати од 4. коло на мини лигата на Металург, група Исток. Табела

27.04.2016

Во источната група е одиграно 4. коло и постигнати се следните резултати:   Брегалница - Торо Спорт 8-19  (машки) Младинец - Астра Спорт 11-11  (машки) Кочо Рацин - Торо...

читај повеќе >