Мини Лига

Табели по 5. коло на лигата и мини лигата на Металург

18.04.2016

По комплетирањето на 5. коло, ред е да ја видиме и состојбата на...

читај повеќе >

Комплетни резултати од 5. коло во лигата и мини-лигата на Металург

17.04.2016

Денеска е комплетирано 5. коло во лигата и мини-лигата на Металург. . Комплетни...

читај повеќе >

РАСПОРЕД НА НАТПРЕВАРИТЕ ЗА 5.КОЛО ВО ЛИГАТА И МИНИ-ЛИГАТА НА МЕТАЛУРГ

15.04.2016

Oој викенд се играат натпреварите од 5. коло во лигата и мини-лигата на...

читај повеќе >

Во Каменица се одигра 3. коло на лигата на Металург во источната група. Резултати и табели

12.04.2016

Во Каменица се одигра 3. коло на лигата на Металург во источната група. Постигнати се следните резултати: Торо спорт – Брегалница 4-2 (девојки) Торо спорт – Младинец 8-6...

читај повеќе >

ТАБЕЛИ ПО 4.КОЛО ВО ЛИГАТА И МИНИ-ЛИГАТА НА МЕТАЛУРГ

04.04.2016

По одиграното 4. коло во лигата и мини-лигата на Металург, состојбата на табелите е...

читај повеќе >

РАСПОРЕД НА НАТПРЕВАРИТЕ ЗА 4.КОЛО ВО ЛИГАТА И МИНИ-ЛИГАТА НА МЕТАЛУРГ

30.03.2016

Овој вокенд се игра 4. коло во лигата и мини-лигата на...

читај повеќе >

Резултати од второто коло од Група Исток, одржано во Виница. Табела. Галерија.

28.03.2016

Во Виница е одиграно второто коло од Група Исток, а турнирот е одржан во Виница. Резултати: Брегалница - Младинец 2015   21:16   (машки) Кочо Рацин - Брегалница   15:3  ...

читај повеќе >