Ракометна Академија

Одиграно е 3. коло од Лигата и мини-лигата на Металург, група Запад. Резултати и табела

23.05.2016

Во Кавадарци е одиграно 3. коло од Лигата и мини-лигата на Металург, група Запад. Постигнати се следните резултати: Тиквеш - Карафилоски  20:9  (машки) Сани – Јуниор  9:26 ...

читај повеќе >

Комплетни резултати од 6. коло во Лигата и мини-лигата на Металург. Табели

08.05.2016

Денеска е комплетирано 6. коло во Лигата и мини-лигата на...

читај повеќе >

Резултати од саботните натпревари од 6. коло на Лигата и мини-лигата на Металург

07.05.2016

Денеска се одиграа четири средби од 6. коло на Лигата и мини-лигата на Металург и постигнати се следните резултати: - 8.30 ч. Бетон – Рено (16-15) 2002/03 машки 9.10 ч. Репро 1 – Факом (21-7)...

читај повеќе >

Распоред на натпреварите од 6. коло на Лигата и мини-лигата на Металург

06.05.2016

Овој викенд ќе се одиграат натпреварите од 6. коло на Лигата и мини-лигата на...

читај повеќе >

Одиграно е 2. коло во мини-лигата на Металург, група Запад. Табели

02.05.2016

Натпреварите од 2. коло во мини-лигата на Металург, група Запад, се одиграни во салата на ОУ “Страшо Пинџур“ во Вевчани. . Резултати: Макалоски - Карафилоски 9:8 ...

читај повеќе >

Резултати од 4. коло на мини лигата на Металург, група Исток. Табела

27.04.2016

Во источната група е одиграно 4. коло и постигнати се следните резултати:   Брегалница - Торо Спорт 8-19  (машки) Младинец - Астра Спорт 11-11  (машки) Кочо Рацин - Торо...

читај повеќе >

Табели по 5. коло на лигата и мини лигата на Металург

18.04.2016

По комплетирањето на 5. коло, ред е да ја видиме и состојбата на...

читај повеќе >

Комплетни резултати од 5. коло во лигата и мини-лигата на Металург

17.04.2016

Денеска е комплетирано 5. коло во лигата и мини-лигата на Металург. . Комплетни...

читај повеќе >

РАСПОРЕД НА НАТПРЕВАРИТЕ ЗА 5.КОЛО ВО ЛИГАТА И МИНИ-ЛИГАТА НА МЕТАЛУРГ

15.04.2016

Oој викенд се играат натпреварите од 5. коло во лигата и мини-лигата на...

читај повеќе >