Ракометна Академија

РАСПОРЕД НА НАТПРЕВАРИТЕ ЗА 4.КОЛО ВО ЛИГАТА И МИНИ-ЛИГАТА НА МЕТАЛУРГ

30.03.2016

Овој вокенд се игра 4. коло во лигата и мини-лигата на...

читај повеќе >

Резултати од второто коло од Група Исток, одржано во Виница. Табела. Галерија.

28.03.2016

Во Виница е одиграно второто коло од Група Исток, а турнирот е одржан во Виница. Резултати: Брегалница - Младинец 2015   21:16   (машки) Кочо Рацин - Брегалница   15:3  ...

читај повеќе >

Резултати од неделните натпревари од 3. коло во лигата и мини-лигата на Металург

28.03.2016

Резултати од саботните натпревари од 3. коло во лигата и мини-лигата на...

читај повеќе >

Резултати од саботните натпревари од 3. коло во лигата и мини-лигата на Металург

26.03.2016

Денешни резултати од 3. коло на лигата и мини-лигата на Металург.     - САБОТА - сатница Терен 1 категорија Терен 2 8.30 ч. Ревита – Нова Македонија 4:14 <2004/05...

читај повеќе >

РАСПОРЕД НА НАТПРЕВАРИТЕ ЗА 2.КОЛО ВО ЛИГАТА И МИНИ-ЛИГАТА НА МЕТАЛУРГ

17.03.2016

Овој викенд ќе се игра 2. коло во лигата и мини-лигата на...

читај повеќе >

Прв турнир во Кочани

13.03.2016

Викендов ракометната школа Младинец од Кочани беше домаќин и организатор на првиот ракометен турнир во пионерската лига на Металург (за деца родени 2002 и 2003 година), на кој...

читај повеќе >

РЕЗУЛТАТИ ОД НЕДЕЛНИТЕ НАТПРЕВАРИ ОД 1.КОЛО ВО ЛИГАТА И МИНИ-ЛИГАТА НА МЕТАЛУРГ

06.03.2016

Денеска продолжија натпреварите од 1. коло во Лигата и Мини-лигата на Металург. Денешни...

читај повеќе >