Топ Вести

Ракометни Школи

Ракометна школа “Братство“

01.02.2018

Ракометна школа “Братство“, е лоцирана во населбата Тафталиџе. Тренинзите се одвиваат во салата на ОУ “Братство“. Термини: понеделник и среда, од 19.00 до 20.00...

читај повеќе >

Ракометната академија Металург го доби и 25-от член

13.03.2016

Од викендов РК Младинец од Кочани е нов член на ракометното семејство Металург, кое сега има 25 школи во 13 града низ Македонија. Со одигрувањето на 1-то коло (турнирски систем)...

читај повеќе >

РАКОМЕТНА ШКОЛА “ХРИСТИЈАН ТОДОРОВСКИ КАРПОШ“ ВО КУМАНОВО

01.10.2014

Ракометната школа “Христијан Тодоровски Карпош“ е лоцирана во Куманово. Тренинзите се одвиваат во салата на О.У. “Христијан Тодоровски Карпош“ Термини: Вторник:  12 – 13...

читај повеќе >

РАКОМЕТНА ШКОЛА “ТИКВЕШ 2012 – МЕТАЛУРГ“

16.04.2014

Ракометната школа “Тиквеш 2012 - Металург“ е лоцирана во Кавадарци. Тренинзите се одвиваат во СС “Јасмин“. Работи во две групи, од 1. до 5. одделение, и од 6. до 8....

читај повеќе >

РАКОМЕТНА АКАДЕМИЈА “КЛАНДЕВ – МЕТАЛУРГ“ – РАДОВИШ

16.04.2014

Рaкометната Академија “Кландев - Металург“ е лоцирана во Радовиш. Тренинзите се одвиваат во СРЦ “25 Мај“. Термини: Понеделник: од 10 до 11 часот и од 14.30 до 15.30 часот. Среда:...

читај повеќе >

РАКОМЕТНА ШКОЛА “ДИМО ХАЏИДИМОВ“

16.09.2013

Ракометна школа “Димо Хаџидимов“ е лоцирана во населба Влае. Тренинзите се одвиваат во салата на О.У. “Христо Батанџиев“. Термини: вторник и четврток, од 20.30 до 21.30...

читај повеќе >

РАКОМЕТНА ШКОЛА МЕТАЛУРГ КУМАНОВО (“МАГДАЛЕНА АНТОВА“)

05.09.2013

Ракометна школа на Металург во Куманово. Тренинзите се одржуваат во салата на О.У. “Магдалена Антова“. Термини: Среда: 17.45 – 19.00 часот. Петок: 17.45 – 19.00...

читај повеќе >

РАКОМЕТНА ШКОЛА МЕТАЛУРГ КУМАНОВО (“СОКОЛАНА“)

05.09.2013

Ракометна школа на Металург во Куманово. Тренинзите се одржуваат во С.Ц. “Соколана“. Термини: Вторник: 19.00 - 20.00 часот. Четврток: 19.00 - 20.00 часот. Тренинзите ги држи...

читај повеќе >

РАКОМЕТНА ШКОЛА МЕТАЛУРГ КУМАНОВО (“КОЧО РАЦИН“)

05.09.2013

Ракометна школа на Металург во Куманово. Тренинзите се одржуваат во салата на О.У. “Кочо Рацин“. Термини: Понеделник: 20.00 - 21.00 часот. Среда: 19.00 - 20.00 часот. Петок: 19.00 - 20.00...

читај повеќе >

РАКОМЕТНА ШКОЛА МЕТАЛУРГ ПРИЛЕП

05.09.2013

Ракометна школа на Металург во Прилеп. Тренинзите се одржуваат во С.А. “Сонце“. Термини: Вторник: 10.00 - 11.00 часот. Четврток: 13.30 - 14.30 часот. Сабота: 20.00 - 12.00 часот. Недела:...

читај повеќе >