Ракометни Школи

РШ “Хандбал Старс“ Кичево

08.10.2018

РШ “Хандбал Старс“ е нашата школа во Кичево. Своите тренинзи школата ги одржува во ООУ “Др. Владимир Полежиноски“ во Кичево. Термини: Вторник и четврток:   19.30 - 21.30...

читај повеќе >