Колектив

СРЕЌЕН РОДЕНДЕН, АЦЕ !

29.12.2014

Левиот бек на Металург и на македонската репрезентација Аце Јоновски денеска полни 34 години. На Јоновски му посакуваме среќен живот, добро здравје и многу спортски...

читај повеќе >

СРЕЌЕН РОДЕНДЕН, ДАРКО ЏУКИЌ !

11.12.2014

Десното крило на Металург, Дарко Џукиќ, денеска полни 20-ет години. Честитки до Дарко, со желби за долг и среќен живот, одлично здравје и многу спортски...

читај повеќе >

ГОЦЕ ОЈЛЕСКИ ДЕНЕСКА СЛАВИ РОДЕНДЕН

10.10.2014

Левото крило на Металург и на македонската репрезентација, Гоце Ојлески, денеска го слави својот 25-ти роденден. Му го честитаме роденденот на Гоце и му посакуваме се...

читај повеќе >

ДАРКО СТАНИЌ ДЕНЕСКА СЛАВИ РОДЕНДЕН

08.10.2014

Голманот на Металург и на српската репрезентација, Дарко Станиќ, денеска го слави својот 36-ти роденден. На Дарко му посакуваме среќа, љубов, добро здравје и успеси во...

читај повеќе >

НИКОЛА МИТРЕВСКИ ДЕНЕСКА СЛАВИ РОДЕНДЕН

03.10.2014

Голманот на Металург и на македонската репрезентација, Никола Митревски, денеска го слави својот 29-ти роденден. Честитки до Никола, со желби за долг и среќен живот, одлично...

читај повеќе >

СРЕЌЕН РОДЕНДЕН, ЛИНО ЧЕРВАР !

22.09.2014

Нашиот шеф на стручниот штаб, Лино Червар, денеска го слави својот 64-ти роденден. Му посакуваме добро здравје, среќа во животот и нови успеси на спортски...

читај повеќе >

СРЕЌЕН РОДЕНДЕН ФИЛИП МИРКУЛОВСКИ !

14.09.2014

Нашиот среден бек Филип Миркуловски денеска го слави својот 31-ви роденден. Нека ти е среќен роденденот Филип, ти посакуваме долг и среќен живот исполнет со радост и...

читај повеќе >

СРЕЌЕН РОДЕНДЕН, ДЕЈАН МАНАСКОВ !

26.08.2014

Левото крило на Металург и на македонската репрезентација, Дејан Манасков, денеска го слави својот 22-ри роденден. На Дејан му посакуваме одлична сезона и добро здравје, му...

читај повеќе >

ЛУКА ЦИНДРИЌ ДЕНЕСКА СЛАВИ РОДЕНДЕН

05.07.2014

Средниот бек на Металург и на хрватската репрезентација, Лука Циндриќ, денеска го слави својот 21-ви роденден. На Лука му посакуваме долг и среќен живот, исполнет со многу...

читај повеќе >

НАУМЧЕ МОЈСОВСКИ ДЕНЕСКА СЛАВИ РОДЕНДЕН

17.06.2014

Средниот бек на Металург и на македонската репрезентација, капитенот на плавите од “Автокоманда“, Наумче Мојсовски, денеска го слави својот 34 роденден. Нека му е среќен и...

читај повеќе >