Колектив

НИКОЛА КЕЏО ДЕНЕСКА ПОЛНИ 25 ГОДИНИ

12.08.2013

Десниот бек на Металург, Никола Кеџо,  денеска полни 25 години. На Никола му посакуваме долг и среќен живот, челично здравје и многу спортски...

читај повеќе >

НАУМЧЕ МОЈСОВСКИ ДЕНЕСКА НАПОЛНИ 33 ГОДИНИ

17.06.2013

Централниот бек на Металург и на македонската репрезентација Наумче Мојсовски денеска наполни 33 години. Му посакуваме долг и среќен живот, добро здравје и нови спортски...

читај повеќе >

МИЛАН ЛЕВОВ НАПОЛНИ 26 ГОДИНИ

05.04.2013

Десниот бек на Металург и на македонската репрезентација Милан Левов денеска наполни 26 години. Му посакуваме добро здравје, многу среќа во животот и успеси во...

читај повеќе >

ВЕЛЕ МАРКОСКИ ДЕНЕСКА ПОЛНИ 27 ГОДИНИ

05.04.2013

Левиот бек на Металург и на македонската сениорска репрезентација Веле Маркоски денеска наполни 27 години. На Веле му посакуваме среќа во животот, добро здравје и многу...

читај повеќе >

ВАНЧО ДИМОВСКИ ДЕНЕС ПОЛНИ 34 ГОДИНИ

04.04.2013

Капитенот на Металург и долгогодишен репрезентативец на Македонија, Ванчо Димовски, денеска го слави својот 33 роденден. Од се срце му го честитаме личниот празник и му...

читај повеќе >

ПЕТАР АНГЕЛОВ ДЕНЕС ПОЛНИ 35 ГОДИНИ

08.03.2013

Голманот на Металург, Петар Ангелов, денеска полни 35 години. На Ангелов му посакуваме долг и среќен живот, здравје и многу спортски...

читај повеќе >

ГОЦЕ ГЕОРГИЕВСКИ ДЕНЕСКА СЛАВИ РОДЕНДЕН

12.02.2013

Десното крило на Металург, Гоце Георгиевски, денеска го слави својот 25. роденден. На Гоце му посакуваме долг и среќен живот исполнет со спортски...

читај повеќе >

МИТЕ СТОИЛОВ ДЕНЕСКА СЛАВИ РОДЕНДЕН

04.02.2013

Десниот бек на Металург, Мите Стоилов, денеска го слави својот 29 роденден. Металург му го честита личниот празник и му посакува добро здравје, среќа во животот и нови спортски...

читај повеќе >

ДЕНЕС Е РОДЕНДЕН НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА МЕТАЛУРГ РИСТО ЧОКРЕВ

30.12.2012

Претседателот на Металург, Ристо Чокрев, денеска слави роденден. Металург од се срце му го честита личниот празник и му посакува добро здравје, многу среќа во животот, и уште...

читај повеќе >

АЦЕ ЈОНОВСКИ ДЕНЕС ПОЛНИ 32 ГОДИНИ

29.12.2012

Левиот бек на Металург и на македонската репрезентација, Аце Јоновски, денеска полни 32 години. Од срце му го честитаме личниот празник и му посакуваме челично здравје, среќа и...

читај повеќе >