Клуб

ГОЦЕ ОЈЛЕСКИ ДЕНЕСКА СЛАВИ РОДЕНДЕН

10.10.2013

Левото крило на Металург, Гоце Ојлески, денеска го слави својот 24. роденден. Гоце е во Барселона, заедно со останатите наши ракометари. Искрени честитки до Ојлески. Му...

читај повеќе >

ДАРКО СТАНИЌ НАПОЛНИ 35 ГОДИНИ

08.10.2013

Голманот на Металург и на српската репрезентација, Дарко Станиќ, денеска полни 35 години. Честитки до Дарко. Му посакуваме долг и среќен живот, одлично здравје и многу...

читај повеќе >

НИКОЛА МИТРЕВСКИ НАПОЛНИ 28 ГОДИНИ

03.10.2013

Голманот на Металург Никола Митревски денеска наполни 28 години. Честитки до Никола, со наши желби за долг и среќен живот, добро здравје и многу успеси на спортски...

читај повеќе >

ФИЛИП МИРКУЛОВСКИ НАПОЛНИ 30 ГОДИНИ

14.09.2013

Нашиот централен бек, незаменливиот Филип Миркуловски, денеска наполни 30 години. На Филип му посакуваме што побрзо на му се врати на тимот, му посакуваме среќа во животот и...

читај повеќе >

ДЕЈАН МАНАСКОВ ДЕНЕСКА ПОЛНИ 21 ГОДИНА

26.08.2013

Левото крило на Металург и на македонската репрезентација, Дејан Манасков, денеска полни 21 година. На Дејан му посакуваме добро здравје, успешно враќање на ракометните...

читај повеќе >

НИКОЛА КОСТЕСКИ ДЕНЕСКА СЛАВИ РОДЕНДЕН

22.08.2013

Десното крило на Металург, младиот Никола Костески, денеска го слави својот 21 роденден. Му честитаме на Никола и му посакуваме многу среќа, здравје и радост во животот и...

читај повеќе >

НИКОЛА КЕЏО ДЕНЕСКА ПОЛНИ 25 ГОДИНИ

12.08.2013

Десниот бек на Металург, Никола Кеџо,  денеска полни 25 години. На Никола му посакуваме долг и среќен живот, челично здравје и многу спортски...

читај повеќе >

НАУМЧЕ МОЈСОВСКИ ДЕНЕСКА НАПОЛНИ 33 ГОДИНИ

17.06.2013

Централниот бек на Металург и на македонската репрезентација Наумче Мојсовски денеска наполни 33 години. Му посакуваме долг и среќен живот, добро здравје и нови спортски...

читај повеќе >

МИЛАН ЛЕВОВ НАПОЛНИ 26 ГОДИНИ

05.04.2013

Десниот бек на Металург и на македонската репрезентација Милан Левов денеска наполни 26 години. Му посакуваме добро здравје, многу среќа во животот и успеси во...

читај повеќе >

ВЕЛЕ МАРКОСКИ ДЕНЕСКА ПОЛНИ 27 ГОДИНИ

05.04.2013

Левиот бек на Металург и на македонската сениорска репрезентација Веле Маркоски денеска наполни 27 години. На Веле му посакуваме среќа во животот, добро здравје и многу...

читај повеќе >