Клуб

РШ “РК Младинец 2015“ Кочани

08.10.2018

РШ “РК Младинец 2015“ е нашата школа во Кочани. Своите тренинзи ги одржува во салата на ООУ “Никола Карев“ во Кочани. Термини: Понеделник:   19.00 - 20.00 ч. и 21.00 - 22.00...

читај повеќе >

РШ “РК Макалоски“ Прилеп

08.10.2018

РШ “РК Макалоски“ е нашата школа во Прилеп. Своите тренинзи ги одржува во С.А. “Сонце“ во Прилеп. Термини: Понеделник:  09.00 - 11.00, 13.30 - 15.30 ч. Среда:   09.00 - 11.00, 13.30 - 15.30...

читај повеќе >

РШ “ РК Сани 14“ Охрид

08.10.2018

РШ “РК Сани 14“ е нашата школа во Охрид. Своите тренинзи ги одржува во салата на ООУ “Григор Прличев“ во Охрид. Термини: Вторник, среда и четврток:   19.30 - 20.30 ч. Сабота:  ...

читај повеќе >

РШ “Весна акумулатори“ Пробиштип

08.10.2018

РШ “Весна акумулатори“ е нашата школа во Пробиштип. Своите тренинзи ги одржува во СС “Софија Петровска“ во Пробиштип. Термини: Вторник и четврток:   14.00 - 15.00 ч. Тренер:...

читај повеќе >

РШ “РК Крива Паланка“ Крива Паланка

08.10.2018

РШ “РК Крива Паланка“ е нашата школа во Крива Паланка. Своите тренинзи ги одржува во СС “Бранители 2001“ во Крива Паланка. Термини: Вторник и четврток:   19.00 - 21.00...

читај повеќе >

РШ “Астра Спорт“ Македонска Каменица

08.10.2018

РШ “Астра Спорт“ е нашата школа во Македонска Каменица. Своите тренинзи ги одржува во СС “Кирил и Методи“ во Македонска Каменица. Термини: Понеделник, среда и петок:  ...

читај повеќе >

РК “Тиквеш Јуниори 2012“ Кавадарци

08.10.2018

РШ “Тиквеш Јуниори 2012“ е нашата школа во Кавадарци. Своите тренинзи ги одржува во СС “Јасмин“ во Кавадарци. Термини: Вторник и четврток:   09,00 - 10.00 ч. и 14.30 - 15.30...

читај повеќе >

РШ “Хандбал Старс“ Кичево

08.10.2018

РШ “Хандбал Старс“ е нашата школа во Кичево. Своите тренинзи школата ги одржува во ООУ “Др. Владимир Полежиноски“ во Кичево. Термини: Вторник и четврток:   19.30 - 21.30...

читај повеќе >

Ракометниот Суперкуп на Македонија ќе се игра во Струга

03.07.2018

И оваа сезона ракометниот шампионат на Македонија ќе започне со Суперкупот, на кој ќе настапат двете најдобри екипи во Македонија - сопственикот на двојната круна Вардар...

читај повеќе >

Среќни новогодишни празници

31.12.2017

На сите луѓе во клубот, на нашите ракометари и ракометарки, на нашите партнери, на сите симпатизери на клубот, им посакуваме среќни новогодишни празници. Нека идната, 2018-та,...

читај повеќе >