Распоред на натпревари

Датум Лига Коло Натпревар Резултат
06.09.2019 18:00 1 РК Металург 2 – РК Металург 30:37 (12:20)
14.09.2019 18:00 2 РК Металург – РК Вардар Јуниор 41:17 (19:9)
18.09.2019 20:30 0 РК Вардар – РК Металург нема резултат
21.09.2019 19:00 3 Тинекс Пролет – РК Металург 26:26 (13:15)