Топ Вести

Ракометна Академија

Мини-лига на Металург – регион Скопје: Табели по одиграно второ коло

10.03.2019

Вчера и денеска во Автокоманда се одигра комплетното второ коло од мини-лигата на Металург за регионот Скопје. Веќе по второто коло, на врвот на табелите се издвоија...

читај повеќе >

Одиграно е второто коло на мини-лигата на Металург за регионот Скопје. Резултати

10.03.2019

Вчера и денеска, во Автокоманда се одигра комплетното второто коло од мини-лигата на Металург за регионот Скопје. Одиграни се вкупно 24 натпревари меѓу екипи на нашите школи...

читај повеќе >

Мини-лига на Металург – регион Исток: Табели по одиграно второ коло

10.03.2019

Вчера во Виница се одигра вториот турнир од мини-лигата на Металург за регионот Исток. Веќе по второто коло, на врвот на табелите се издвоија најдобрите. . Табели: Машки...

читај повеќе >

Во Виница се одигра вториот турнир во мини-лигата на Металург за регионот Исток. Резултати

10.03.2019

Во Виница, а во организација на нашата школа Торо Спорт, предводена од Тодорчо Николов, се одигра вториот турнир во мини-лигата на Металург за регионот Исток. Одиграни се...

читај повеќе >

Во регионите Скопје и Исток утре се игра второто коло од мини-лигата на Металург

08.03.2019

Во регионите Скопје и Исток утре се игра второто коло од мини-лигата на Металург. . Турнирот во Скопје е дводневен и ќе се игра според следниот распоред: Сабота: 08.30  Репро...

читај повеќе >

Во Виница ќе се одигра вториот турнир од мини-лигата на Металург за регионот Исток

04.03.2019

Паралелно со натпреварите од второто коло на мини-лигата на Металург за регионот Скопје, во Виница ќе се одигра и вториот турнир за регионот Исток. Се игра еднодневно и тоа в...

читај повеќе >

Овој викенд ќе се игра 2. коло од мини-лигата на Металург за регионот Скопје

04.03.2019

Во Автокоманда овој викенд повторно ќе гледаме натпревари од мини-лигата на Металург. В сабота и в недела ќе се одигра второто коло од ова најмасовно натпреварување на...

читај повеќе >

Фотогалерија од новогодишниот хепенинг на Металург

29.12.2018

Академија Металург денеска организираше новогодишен хепенинг за децата од своите ракометни школи од Скопје. На неколку стотини млади ракометарчиња со пригодни говори им се...

читај повеќе >

Металург организираше новогодишен хепенинг за децата од своите скопски ракометни школи

29.12.2018

Академија Металург денеска организираше новогодишен хепенинг за децата од своите ракометни школи од Скопје. На неколку стотини млади ракометарчиња со пригодни говори им се...

читај повеќе >

Се одигра првиот турнир од мини-лигата на Металург за регионот Исток. Табели

24.12.2018

Вчера се одигра и првиот турнир од новата сезона на мини-лигата на Академија Металург за регионот Исток. Оваа година се натпреваруваат екипи од нашите школи во Берово, Крива...

читај повеќе >