Топ Вести

Мини Лига

Мини-лига на Металург – регион Скопје: Табели по одиграно второ коло

10.03.2019

Вчера и денеска во Автокоманда се одигра комплетното второ коло од мини-лигата на Металург за регионот Скопје. Веќе по второто коло, на врвот на табелите се издвоија...

читај повеќе >

Одиграно е второто коло на мини-лигата на Металург за регионот Скопје. Резултати

10.03.2019

Вчера и денеска, во Автокоманда се одигра комплетното второто коло од мини-лигата на Металург за регионот Скопје. Одиграни се вкупно 24 натпревари меѓу екипи на нашите школи...

читај повеќе >

Мини-лига на Металург – регион Исток: Табели по одиграно второ коло

10.03.2019

Вчера во Виница се одигра вториот турнир од мини-лигата на Металург за регионот Исток. Веќе по второто коло, на врвот на табелите се издвоија најдобрите. . Табели: Машки...

читај повеќе >

Во Виница се одигра вториот турнир во мини-лигата на Металург за регионот Исток. Резултати

10.03.2019

Во Виница, а во организација на нашата школа Торо Спорт, предводена од Тодорчо Николов, се одигра вториот турнир во мини-лигата на Металург за регионот Исток. Одиграни се...

читај повеќе >

Во регионите Скопје и Исток утре се игра второто коло од мини-лигата на Металург

08.03.2019

Во регионите Скопје и Исток утре се игра второто коло од мини-лигата на Металург. . Турнирот во Скопје е дводневен и ќе се игра според следниот распоред: Сабота: 08.30  Репро...

читај повеќе >

Во Виница ќе се одигра вториот турнир од мини-лигата на Металург за регионот Исток

04.03.2019

Паралелно со натпреварите од второто коло на мини-лигата на Металург за регионот Скопје, во Виница ќе се одигра и вториот турнир за регионот Исток. Се игра еднодневно и тоа в...

читај повеќе >

Овој викенд ќе се игра 2. коло од мини-лигата на Металург за регионот Скопје

04.03.2019

Во Автокоманда овој викенд повторно ќе гледаме натпревари од мини-лигата на Металург. В сабота и в недела ќе се одигра второто коло од ова најмасовно натпреварување на...

читај повеќе >

Се одигра првиот турнир од мини-лигата на Металург за регионот Исток. Табели

24.12.2018

Вчера се одигра и првиот турнир од новата сезона на мини-лигата на Академија Металург за регионот Исток. Оваа година се натпреваруваат екипи од нашите школи во Берово, Крива...

читај повеќе >

Денеска заврши 1. коло од мини-лигата на Металург за регионот Скопје. Табели

23.12.2018

Со денешните натпревари комплетирано е првото коло од мини-лигата на Металург за регионот Скопје. Вкупно се одиграни 24 средби, додека две се одложени за следното...

читај повеќе >

Почна мини-лигата за регионот Скопје. Денешни резултати

22.12.2018

Денеска во Автокоманда официјално почна новата сезона во мини-лигата на Академија Металург. Оваа сезона во Скопје се натпреваруваат вкупно 29 екипи од нашите школи во Скопје,...

читај повеќе >