Мини Лига

Фотогалерија од последното коло на мини-лигата на Металург за регионот Скопје

05.05.2019

Овој викенд во Автокоманда се одигра последното коло на мини-лигата на Металург за регионот Скопје во сезона 2018/19 г. Станаа познати и екипите што ќе настапат на фајналфорот на...

читај повеќе >

Познати се екипите што обезбедија настап на фајналфорот од регионот Скопје

05.05.2019

По завршувањето на натпреварите од последното коло, станаа познати екипите што ќе настапат на фајналфорот во мини-лигата на Металург од регионот Скопје за сезона 2018/19. . Во...

читај повеќе >

Конечни табели од мини-лигата на Металург за регионот Скопје

05.05.2019

Вчера и денеска во Автокоманда се одигра комплетното последно коло од мини-лигата на Металург за регионот Скопје. По одиграните натпревари, ги добивме и конечните...

читај повеќе >

Комплетни резултати од последното коло во мини-лигата на Металург за регионот Скопје

05.05.2019

Вчера и денеска, во Автокоманда се одигра комплетното последно коло во мини-лигата на Металург за регионот Скопје. Многу од овие натпревари станаа решавачки за одредување на...

читај повеќе >

Распоред на натпреварите од последното коло на мини-лигата на Металург за регионот Исток

23.04.2019

На 12 мај (недела) ќе се одигра и последното коло од мини-лигата на Металург за регионот Исток. Вкупно ќе се одиграат 12 натпревари, кои ќе ги дадат победниците и патниците за...

читај повеќе >

Распоред на натпреварите од последното коло на мини-лигата на Металург за регионот Скопје

23.04.2019

На 4 и на 5 мај во Автокоманда ќе се одигра последното коло од мини-лигата на Металург за регионот Скопје. Ќе се одиграат вкупно 21 натпревар и ќе се добијат патниците за...

читај повеќе >

Мини-лига на Металург – регион Скопје: Табели по одиграно второ коло

10.03.2019

Вчера и денеска во Автокоманда се одигра комплетното второ коло од мини-лигата на Металург за регионот Скопје. Веќе по второто коло, на врвот на табелите се издвоија...

читај повеќе >

Одиграно е второто коло на мини-лигата на Металург за регионот Скопје. Резултати

10.03.2019

Вчера и денеска, во Автокоманда се одигра комплетното второто коло од мини-лигата на Металург за регионот Скопје. Одиграни се вкупно 24 натпревари меѓу екипи на нашите школи...

читај повеќе >

Мини-лига на Металург – регион Исток: Табели по одиграно второ коло

10.03.2019

Вчера во Виница се одигра вториот турнир од мини-лигата на Металург за регионот Исток. Веќе по второто коло, на врвот на табелите се издвоија најдобрите. . Табели: Машки...

читај повеќе >

Во Виница се одигра вториот турнир во мини-лигата на Металург за регионот Исток. Резултати

10.03.2019

Во Виница, а во организација на нашата школа Торо Спорт, предводена од Тодорчо Николов, се одигра вториот турнир во мини-лигата на Металург за регионот Исток. Одиграни се...

читај повеќе >