Мини Лига

ПРВО КОЛО: РЕ-МЕДИКА – НОВА МАКЕДОНИЈА 5:17

23.04.2012

Екипата на Нова Македонија вчера извојува една од најубедливите победи. Одиграа натпревар во кој на противникот не му дадоа никаква шанса за успех. Победата е остварена уште...

читај повеќе >

РЕЗУЛТАТИ И ТАБЕЛИ ПО ПРВОТО КОЛО

22.04.2012

Резултати од првото коло: Генерација 98/99 Час Средба Крај Пол. 08.30 Ре-Медика – Нова Македонија 5:17 4:10 09.10 Винарија Стоби -...

читај повеќе >

МИНИ ЛИГА НА МЕТАЛУРГ, СЕЗОНА 2012 – РАСПОРЕД НА НАТПРЕВАРИТЕ

18.04.2012

Како и секогаш, екипите се поделени во три генерациски категории: 98/99, 2000/2001 и 2002 и помали. Се игра во нашата матична сала, “Автокоманда“, секогаш со почеток во 08.30 часот....

читај повеќе >

ВО НЕДЕЛА СТАРТУВА МИНИ ЛИГАТА НА МЕТАЛУРГ

18.04.2012

Стартува новата сезона на мини лигата на Металург. Оваа сезона ќе се натпреваруваат 16 екипи поделени во три категории: генерација 98/99, генерација 2000/2001 и генерација 2002 и...

читај повеќе >