Мини Лига

Табели, по последното коло на мини-лигата на Металург за регионот Скопје

29.04.2018

По одигрувањето на последното коло на мини-лигата на Металург за регионот Скопје, еве ја состојбата на табелите: . Иако останаа да се одиграат уште две средби, кај машките во...

читај повеќе >

Одиграно е последното коло во мини-лигата на Металург за регионот Скопје

29.04.2018

Во Автокоманда денеска се одигра последното и решавачко коло во мини-лигата на Металург за регионот Скопје. За многу од екипите ова беше последна шанса да обезбедат место во...

читај повеќе >

В недела се игра последното коло од мини-лигата на Металург за регион Скопје. Распоред

27.04.2018

В недела, на 29 април, во Автокоманда ќе се одигра последното коло од мини-лигата на Металург за регион Скопје. За многу екипи ова ќе биде последна шанса да обезбедат место во...

читај повеќе >

Пред нас е последното коло од мини-лигата на Металург за регион Скопје. Распоред

23.04.2018

В недела, на 29 април, во Автокоманда ќе се одигра последното коло од мини-лигата на Металург за регион Скопје. За многу екипи ова ќе биде последна шанса да обезбедат место во...

читај повеќе >

Сите табели, по три одиграни кола на мини-лигата на Металург за регионот Скопје

01.04.2018

По три комплетирани кола на мини-лигата на Металург за регионот Скопје, еве ја и моменталната состојба на табелите: . Машки...

читај повеќе >

Резултати од денешното трето коло на мини-лигата на Металург за Скопје

01.04.2018

Денеска во Автокоманда се одигра третото коло во мини-лигата на Металург за регионот Скопје. Настапија 34 екипи од Скопје, Кичево, Прилеп и од Охрид, во машка и во женска...

читај повеќе >

Во М.Каменица се одигра последниот турнир од мини-лигата на Металург за регион Исток

01.04.2018

Денеска во Македонска Каменица се одигра последниот турнир од мини-лигата на Металург за источниот регион. Се играше мини-ракомет, а организатор беше Астра Спорт, нашата...

читај повеќе >

В недела се игра 3. коло на мини-лигата на Металург за група Скопје. Распоред на натпреварите

25.03.2018

В недела, на 1 април, во Автокоманда ќе се одигра комплетното трето коло на мини-лигата на Металург за група Скопје. Планирани се 25 натпревари на кои ќе настапат екипи од...

читај повеќе >

Во Македонска Каменица ќе се игра последниот турнир во источниот регион

25.03.2018

На 1 април во Македонска Каменица ќе се организира последниот турнир во регионот Исток за сезона 2017/18. Ќе се игра мини-ракомет, а организатор ќе биде Астра Спорт, нашата школа...

читај повеќе >

Во Виница заврши претпоследниот турнир на мини-лигата на Металург за регионот Исток

25.03.2018

Денеска во Виница се одигра претпоследниот турнир на мини-лигата на Металург за регионот Исток, последен на кој се играше стандарден ракомет. Организатор на турнирот беше...

читај повеќе >