Мини Лига

Одиграно е првото коло во мини-лигата на Металург, за група Скопје. Резултати и табели

23.12.2017

Во Автокоманда денеска се одигра првото коло во мини-лигата на Металург, за група Скопје. Вкупно се натпреварува 33 екипи, поделени во три генерациски категории, во машка и во...

читај повеќе >

Утре почнува мини-лигата на Металург за групата Скопје

22.12.2017

Со утрешното прво коло, почнува мини-лигата на Металург за групата Скопје. Во Скопје ќе се натпреваруваат вкупно 33 екипи, поделени во три генерациски категории, во машка и во...

читај повеќе >

Мини-лигата на Металург стартуваше во групата Исток

16.12.2017

Денеска и официјално почна новата сезона на мини-лигата на Металург во групата Исток. На програмата беа натпревари во мини-ракомет, а првото коло се одигра во Кавадарци, каде...

читај повеќе >

Идната сабота стартува мини-лигата на Металург за група Скопје

16.12.2017

За разлика од групата Исток, која своето прво коло го игра денеска во Кавадарци, мини-лигата за групата Скопје почнува идната сабота, 23 декември. Во Скопје ќе се...

читај повеќе >

Конечни табели во Лигата на Металург за Скопје

31.05.2016

Одиграни се сите седум кола во Лигата на Металург за Скопје. Еве ги конечните...

читај повеќе >

РЕЗУЛТАТИ ОД НАТПРЕВАРИТЕ ОД 7. КОЛО ВО ЛИГАТА НА МЕТАЛУРГ

31.05.2016

Одиграно е последното, седмо, коло во Лигата на Металург за Скопје и постигнати се следните...

читај повеќе >

Одиграно е 4. коло од Лигата и мини-лигата на Металург, група Запад. Резултати и табела

23.05.2016

Во Охрид се одиграни натпреварите од 4. коло од Лигата и мини-лигата на Металург, група Запад. Постигнати се следните резултати: Макалоски – Карафилоски 10:9  (женски) Сани...

читај повеќе >

Еве кои се најдобрите во Лигата на Металург, група Исток

23.05.2016

Во двете конкуренции, машка и женска, победија екипите на Астра Спорт од Каменица, предводени од тренерот Мирјана Гошевска. Овие екипи ќе го претставуваат Истокот на...

читај повеќе >

Заврши мини-лигата на Металург во група Исток. Резултати од 6. коло и конечни табели.

23.05.2016

Во Виница е одиграно последното, 6. коло од Лигата и мини-лигата на Металург во група Исток. Постигнати се следните резултати: Торо Спорт - Младинец  10:10  (машки) Астра...

читај повеќе >

Резултати од 5. коло од натпреварите во Лигата и мини-лигата на група Исток. Табели

09.05.2016

Во Кратово е одиграно 5. коло од натпреварите во Лигата и мини-лигата на група Исток и постигнати се следните резултати: . Торо Спорт - Астра Спорт  5:14  (женски) Кочо Рацин -...

читај повеќе >