Ракометна Академија

Конечни табели од мини-лигата на Металург за регионот Скопје

05.05.2019

Вчера и денеска во Автокоманда се одигра комплетното последно коло од мини-лигата на Металург за регионот Скопје. По одиграните натпревари, ги добивме и конечните...

читај повеќе >

Комплетни резултати од последното коло во мини-лигата на Металург за регионот Скопје

05.05.2019

Вчера и денеска, во Автокоманда се одигра комплетното последно коло во мини-лигата на Металург за регионот Скопје. Многу од овие натпревари станаа решавачки за одредување на...

читај повеќе >

Распоред на натпреварите од последното коло на мини-лигата на Металург за регионот Исток

23.04.2019

На 12 мај (недела) ќе се одигра и последното коло од мини-лигата на Металург за регионот Исток. Вкупно ќе се одиграат 12 натпревари, кои ќе ги дадат победниците и патниците за...

читај повеќе >

Распоред на натпреварите од последното коло на мини-лигата на Металург за регионот Скопје

23.04.2019

На 4 и на 5 мај во Автокоманда ќе се одигра последното коло од мини-лигата на Металург за регионот Скопје. Ќе се одиграат вкупно 21 натпревар и ќе се добијат патниците за...

читај повеќе >

Мини-лига на Металург – регион Скопје: Табели по одиграно второ коло

10.03.2019

Вчера и денеска во Автокоманда се одигра комплетното второ коло од мини-лигата на Металург за регионот Скопје. Веќе по второто коло, на врвот на табелите се издвоија...

читај повеќе >

Одиграно е второто коло на мини-лигата на Металург за регионот Скопје. Резултати

10.03.2019

Вчера и денеска, во Автокоманда се одигра комплетното второто коло од мини-лигата на Металург за регионот Скопје. Одиграни се вкупно 24 натпревари меѓу екипи на нашите школи...

читај повеќе >

Мини-лига на Металург – регион Исток: Табели по одиграно второ коло

10.03.2019

Вчера во Виница се одигра вториот турнир од мини-лигата на Металург за регионот Исток. Веќе по второто коло, на врвот на табелите се издвоија најдобрите. . Табели: Машки...

читај повеќе >

Во Виница се одигра вториот турнир во мини-лигата на Металург за регионот Исток. Резултати

10.03.2019

Во Виница, а во организација на нашата школа Торо Спорт, предводена од Тодорчо Николов, се одигра вториот турнир во мини-лигата на Металург за регионот Исток. Одиграни се...

читај повеќе >

Во регионите Скопје и Исток утре се игра второто коло од мини-лигата на Металург

08.03.2019

Во регионите Скопје и Исток утре се игра второто коло од мини-лигата на Металург. . Турнирот во Скопје е дводневен и ќе се игра според следниот распоред: Сабота: 08.30  Репро...

читај повеќе >

Во Виница ќе се одигра вториот турнир од мини-лигата на Металург за регионот Исток

04.03.2019

Паралелно со натпреварите од второто коло на мини-лигата на Металург за регионот Скопје, во Виница ќе се одигра и вториот турнир за регионот Исток. Се игра еднодневно и тоа в...

читај повеќе >