Ракометна Академија

(Фото) Ракометната Академија Металург се прошири и во Пробиштип

01.10.2018

Металург и неговата ракометна Академија продолжуваат со реализацијата на својот долгогодишен проект - ракометот да се донесе во секој град на нашата земја. Ракометната...

читај повеќе >

Габриела Миленковска: Искуството стекнато на летниот камп на Металург е непроценливо

23.06.2018

Првпат дел од ракометниот камп на Ракометна Академија Металург беше тренерката Габриела Миленковска, која во минатото ги бранеше боите на Металург, како дел од женската...

читај повеќе >

Тони Ристески: Задоволни и среќни сме од успешната реализација на 13-от летен камп на Ракометна Академија Металург

23.06.2018

Заврши 13-то издание на летниот камп на Ракометната академија Металург, кој годинава се реализира на бреговите на Охридско Езеро, поточно во хотелот „Галеб“ во Струга. Околу...

читај повеќе >

Заврши 13-от летен камп на Академијата Металург

21.06.2018

Денеска официјално заврши 13-тото издание на летниот камп на Академијата Металург, најстариот ракометен камп во нашата земја и еден од најстарите во Европа. Хотелот „Галеб“...

читај повеќе >

Летен камп 2018: Видео бр.5

20.06.2018

Уште едно видео од настаните во нашиот летен камп, кој оваа година е организиран во...

читај повеќе >

Летен камп 2018: Видео бр.4

20.06.2018

Уште едно видео од настаните во нашиот летен камп, кој оваа година е организиран во...

читај повеќе >

Летен камп: Видео 3

18.06.2018

Видео од кампот на РК...

читај повеќе >

Летен камп: Видео 2

18.06.2018

Видео од кампот на РК...

читај повеќе >

Летен камп: Видео 1

18.06.2018

Видео од кампот на РК...

читај повеќе >

Академијата на Металург го одржува 13-от летен ракометен камп

18.06.2018

Хотелот „Галеб“ во Струга е годинашното собиралиште на учесниците на кампот на Ракометната академија Металург, кој сезонава го бележи своето 13-то издание. Тој е еден од...

читај повеќе >