Ракометна Академија

Резултати од денешното трето коло на мини-лигата на Металург за Скопје

01.04.2018

Денеска во Автокоманда се одигра третото коло во мини-лигата на Металург за регионот Скопје. Настапија 34 екипи од Скопје, Кичево, Прилеп и од Охрид, во машка и во женска...

читај повеќе >

Во М.Каменица се одигра последниот турнир од мини-лигата на Металург за регион Исток

01.04.2018

Денеска во Македонска Каменица се одигра последниот турнир од мини-лигата на Металург за источниот регион. Се играше мини-ракомет, а организатор беше Астра Спорт, нашата...

читај повеќе >

В недела се игра 3. коло на мини-лигата на Металург за група Скопје. Распоред на натпреварите

25.03.2018

В недела, на 1 април, во Автокоманда ќе се одигра комплетното трето коло на мини-лигата на Металург за група Скопје. Планирани се 25 натпревари на кои ќе настапат екипи од...

читај повеќе >

Во Македонска Каменица ќе се игра последниот турнир во источниот регион

25.03.2018

На 1 април во Македонска Каменица ќе се организира последниот турнир во регионот Исток за сезона 2017/18. Ќе се игра мини-ракомет, а организатор ќе биде Астра Спорт, нашата школа...

читај повеќе >

Во Виница заврши претпоследниот турнир на мини-лигата на Металург за регионот Исток

25.03.2018

Денеска во Виница се одигра претпоследниот турнир на мини-лигата на Металург за регионот Исток, последен на кој се играше стандарден ракомет. Организатор на турнирот беше...

читај повеќе >

Промена во распоредот на завршните турнири во мини-лигата на Металург, регион Исток

19.03.2018

Настана промена во распоредот на завршниот турнир и е решено е последниот турнир да се подели на два дела, кои ќе се играат во Виница и во Македонска Каменица. . Во Виница ќе...

читај повеќе >

Идната недела завршува мини-лигата на Металург за регионот Исток

17.03.2018

В недела, 25 март, завршува мини-лигата на Академија Металург за регионот Исток. Последната ракометна средба во источниот регион за оваа сезона ќе се одржи во Македонска...

читај повеќе >

Резултати од турнирот во Кочани, одигран во рамките на мини-лигата на Металург. Табели

25.02.2018

Денеска во Кочани се одигра вториот од трите предвидени турнири во мини-ракомет, како дел од мини-лигата на Академија Металург за регионот Исток. Одиграни се вкупно шест...

читај повеќе >

По два одиграни турнири, моментални табели за регионот Скопје

24.02.2018

По двата турнири, досега одиграни во регионот Скопје, можеме да ви ги претставиме и моменталните табели: . Машки...

читај повеќе >

Се одигра 2. коло од мини-лигата на Металург за регионот Скопје

24.02.2018

Денеска во Автокоманда се одигра 2. коло од мини-лигата на Металург за регионот Скопје. Одиграни се 25 натпревари на кои настапија 33 екипи од Скопје, Прилеп, Охрид и од Кичево, а...

читај повеќе >