Ракометен Камп

ПОЧНА ЛЕТНИОТ КАМП НА МЕТАЛУРГ. ДЕЦАТА ПРИСТИГНАА ВО ОХРИД, ФОТО

12.06.2014

Денеска почна традиционалниот летен камп на Металург, кој оваа сезона ќе функционира во две смени. - Првите години кога почнавме да го организираме кампот учествуваа околу...

читај повеќе >

ЛЕТНИОТ КАМП НА МЕТАЛУРГ ПРОДОЛЖУВА СО СВОЈАТА РАБОТА

22.06.2013

Околу 200 деца ја сочинуваат втората смена од летниот камп на Металург во Охрид.  Бројка од која пријатно е изненаден и директорот на младите категории на Металург, Тони...

читај повеќе >

ЛЕТНИОТ КАМП НА МЕТАЛУРГ ДЕНЕСКА ГИ ДОЧЕКУВА ДЕЦАТА ОД ВТОРАТА СМЕНА

19.06.2013

Осмиот традиционален летен камп на ракометната академија „Металург“ влегува во завршна фаза за првата група кампери, кои веќе седум дена тренираат и се дружат на...

читај повеќе >