Ракометен Камп

ЛЕТЕН КАМП НА МЕТАЛУРГ 2012

21.06.2012

Традиционалниот летен ракометен камп на Металург е во полн ек. Сместени во прекрасниот хотел “Бетон“, 76 наши млади ракометари и ракометарки се дружат со ракометот и езерото....

читај повеќе >