Ракометен Камп

Габриела Миленковска: Искуството стекнато на летниот камп на Металург е непроценливо

23.06.2018

Првпат дел од ракометниот камп на Ракометна Академија Металург беше тренерката Габриела Миленковска, која во минатото ги бранеше боите на Металург, како дел од женската...

читај повеќе >

Тони Ристески: Задоволни и среќни сме од успешната реализација на 13-от летен камп на Ракометна Академија Металург

23.06.2018

Заврши 13-то издание на летниот камп на Ракометната академија Металург, кој годинава се реализира на бреговите на Охридско Езеро, поточно во хотелот „Галеб“ во Струга. Околу...

читај повеќе >

Заврши 13-от летен камп на Академијата Металург

21.06.2018

Денеска официјално заврши 13-тото издание на летниот камп на Академијата Металург, најстариот ракометен камп во нашата земја и еден од најстарите во Европа. Хотелот „Галеб“...

читај повеќе >

Летен камп 2018: Видео бр.5

20.06.2018

Уште едно видео од настаните во нашиот летен камп, кој оваа година е организиран во...

читај повеќе >

Летен камп 2018: Видео бр.4

20.06.2018

Уште едно видео од настаните во нашиот летен камп, кој оваа година е организиран во...

читај повеќе >

Летен камп: Видео 3

18.06.2018

Видео од кампот на РК...

читај повеќе >

Летен камп: Видео 2

18.06.2018

Видео од кампот на РК...

читај повеќе >

Летен камп: Видео 1

18.06.2018

Видео од кампот на РК...

читај повеќе >

Академијата на Металург го одржува 13-от летен ракометен камп

18.06.2018

Хотелот „Галеб“ во Струга е годинашното собиралиште на учесниците на кампот на Ракометната академија Металург, кој сезонава го бележи своето 13-то издание. Тој е еден од...

читај повеќе >

Успешно реализиран 11. летен ракометен камп на Металург

28.06.2016

Единаесеттото издание на летниот камп на Ракометната академија Металург, кој традиционално се реализира на бреговите на Охридското Езеро, поточно во хотелот „Бетон“,...

читај повеќе >