Ракометен Камп

(Видео) Маѓионичарот ја забавуваше и втората смена

24.06.2016

Една од најомилените вечери е таа кога на ред е претставата на маѓионичарот. Погледнете како тоа изгледаше...

читај повеќе >

(Видео) Чоко-забава во кампот на Металург

23.06.2016

Дека и децата од втората смена одлично се забавуваат во нашиот летен камп, моѓете да видете од оваа снимка во која тренерот Никола Матлиески организираше еден специфичен...

читај повеќе >

(Видео) Еден вообичаен тренинг, какви што секој ден ги има во нашата летна школа

21.06.2016

Забавата е за навечер, а денот е за тренинг. Не е лесно да се стане добар ракометар или ракометарка, особено не во кампот на Металург, каде се внимава на секое движење, на секој...

читај повеќе >

(Видео) Малку претпладневна акција од нашиот летен камп

19.06.2016

Не е само забавно во нашиот летен камп, туку и напорно се работи. Двапати на ден нашите тренери работат со децата и треба да се каже дека тренинзите и не се така...

читај повеќе >

ФОТОГАЛЕРИЈА: СИТЕ УЧЕСНИЦИ НА ЛЕТНИОТ КАМП НА МЕТАЛУРГ 2015

26.06.2015

Уште еднаш ви ги претставуваме сите што беа дел од летниот камп на Металург 2015. Прва смена: Втора...

читај повеќе >

СЕ ИСПРАЗНИ КАМПОТ НА МЕТАЛУРГ

26.06.2015

Се има свој почеток, но и свој крај. Дојде моментот кога мораме да го објавиме крајот на кампот на Металург за 2015 година. Денеска е денот на заминувања, па затоа уште од рано...

читај повеќе >

ОД ДНЕВНИКОТ НА КАМПОТ: АНГЕЛИТЕ НА ЈУЛЕ ЦРВЕНКОСКА

26.06.2015

Ние сме мали, ама сме непобедливи и никој не може против нас. Тоа што можеме ние, не можете вие. Боите на нашата група, тренеру, сјајат за вас, многу ви благодариме што бевте со...

читај повеќе >

ОД ДНЕВНИКОТ НА КАМПОТ: ТРИНАЕСЕТТЕ ВЕЛИЧЕСТВЕНИ ОД КУМАНОВО

25.06.2015

Ние сме мала чета, ама одбрана. Цело Куманово да го превртиш други такви не наоѓаш. Кај нас нема фалба, нема ниту лажна скромност, ние со право трврдиме дека сме најдобри во...

читај повеќе >