Ракометен Камп

ОД ДНЕВНИКОТ НА КАМПОТ: ШАРМАНТНАТА ДРУЖИНА НА АНЕ ВЕЛКОВ

25.06.2015

Дојде редот и до нас. На самиот почеток сакаме да ви кажеме дека ние сме најмалите деца во кампот и не претендираме да бидеме најдобри, најсилни или најдобри спортисти. Тие...

читај повеќе >

ОД ДНЕВНИКОТ НА КАМПОТ: ВНИМАВАЈТЕ, ПРЕД ВАС СЕ МОМЦИТЕ И ДЕВОЈКИТЕ НА СИЛВАНА МИЛЕНКОВИЌ

23.06.2015

Што се не прочитавме и не слушнавме во деновите на нашиот камп. Дознавме дека во кампот имаме командоси и нинџи, освојувачи на кујни и еден куп кандидати кои се прогласуваат...

читај повеќе >

ФОТОГАЛЕРИЈА: ЛЕТЕН КАМП НА МЕТАЛУРГ – ИГРИ БЕЗ ГРАНИЦА

23.06.2015

Денешниот ден е посветен на капењето и забавата. Одржани се првите “Игри без граница“, со максимален број на...

читај повеќе >