Ракометен Камп

ЛЕТНИОТ КАМП НА МЕТАЛУРГ ГИ СМЕСТИ ДЕЦАТА ОД ВТОРАТА СМЕНА

18.06.2014

Летниот камп на Металург ги испрати децата од првата смена, а потоа ги смести децата од втората смена, која е побројна, со 195 деца од Скопје, Прилеп и од Куманово. Со овие деца...

читај повеќе >

ЗАВРШИ ПРВАТА СМЕНА ОД ЛЕТНИОТ КАМП НА МЕТАЛУРГ

18.06.2014

Денеска заврши првата смена од летниот камп на Металург. Децата од школите во Скопје, Кавадарци, Струмица, Каменица и од Виница, околу 150 на број, поминаа шест незаборавни...

читај повеќе >

ФОТО: МАСКЕНБАЛОТ, КУЛМИНАЦИЈА НА ЗАБАВАТА ВО ЛЕТНИОТ КАМП

17.06.2014

Летниот камп на Металург не подразбира само макотрпно тренирање и учење на основите на ракометната игра. Летниот камп е и место каде што децата се забавуваат,...

читај повеќе >