Светот на Ракометот

ПИКЕРИ, КРИЛА, БЕКОВИ – НАЈДОБРОТО ВО ЛИГА НА ШАМПИОНИ

31.03.2012

Во досегашниот тек на натпреварувањето во Лига на шампиони многу ракометари од разни екипи оставија свој белег. Нивниот допринос во успехот на своите тимови е огромен. Еве...

читај повеќе >

ЛЕВКО НАУМОВСКИ ИДНИТЕ ТРИ МЕСЕЦА ВО МЕТАЛУРГ

28.02.2012

Левко Наумовски се враќа во старото “јато“ и ќе ги засили редовите на Металург. Наумовски со останатите ракометари замина во Цетиње каде ќе дебитира против екипата на...

читај повеќе >

ЛЕВКО НАУМОВСКИ ИДНИТЕ ТРИ МЕСЕЦА ВО МЕТАЛУРГ

28.02.2012

Левко Наумовски се враќа во старото “јато“ и ќе ги засили редовите на Металург. Наумовски со останатите ракометари замина во Цетиње каде ќе дебитира против екипата на...

читај повеќе >