ЧЕРВАР: “НЕ СМЕЕМЕ ДА ГИ ПОВТОРИМЕ ГРЕШКИТЕ ОД МИНАТИОТ НАТПРЕВАР“. ВИДЕО-МАТЕРИЈАЛ ОД ДЕНЕШНАТА ПРЕС-КОНФЕРЕНЦИЈА

17.10.2013 17:59

za tekst

Фотогалерија. Фото Игор Бансколиев (“Н.Македонија“)

 

 

Прочитано 861 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


+ 2 = 4