ЧИСТА ПОБЕДА НА ТИМОТ НА РЕПРО 1

07.05.2012 02:01
DSC_0473_resize

По чистиот пораз од 6:0 во првото коло, тимот на Репро 1 дојде до чиста победа од исти 6:0 во второто коло. Екипата на Кемпа го доживеа својот прв пораз.

Фидановски со своите четири гола беше креатор на високата победа.

Репро 1 – Кемпа   6:0  (2:0)

Репро 1: Дамевски 1, Меловски, Танев 1, Ѓорѓевиќ, Нешиќ, Белиќ, Станимировиќ, Груевски, Стојановски, Тасевски, Пречевски, Литовин, Митиќ и Фидановски 4.     Тренер: Никола Матлиески.

Кемпа: Милев, Нелоски, Ристовски, Каранфиловски, Дејанов, Стојановски, Пачовски, Трпески, Николоски, Димовски, Крстевски, Костовски, Петковски, Здравковски, Карабеговиќ и Тодогов.    Тренер: Силвана Миленковиќ.

Судија: Кристијан Павловски.

Делегат: Капсарева Михаела.

Лекар: Александра Стојановска.

Прочитано 148 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


2 + = 10