Даниела Тасеска: Правиме се за да децата се вратат дома среќни и задоволни

26.06.2016 17:56
13524179_112634722500308_352823835_o

Даниела Тасеска: “Помина четири дена во втората смена на летниот камп на Р.А. Металург, во која имаме деца на возраст од 8 до 14 години. Тука децата ја учат и ја усовршуваат ракометната игра и моторичките способности. Покрај тоа, обрнуваме внимание и на социјализацијата, преку игра, дружење и забава. Убавото време го користеме за плажа. Сето ова прави децата, среќни и задоволни да се вратат дома“.

Прочитано 480 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


2 + = 3