ДЕНЕС Е ДЕН КОЈ ЌЕ ГИ РЕШИ СИТЕ ДИЛЕМИ

26.02.2012 08:30
Untitled-1

Денес е денот.

Да се спремиме, да се дотераме, да ги земеме своите навивачки реквизити и да одиме таму каде што нашите момци ќе ја бијат својата судбинска битка. Да бидеме покрај нив, да ги подржиме, да го осетат нашето присуство. Секој од нас може да допринесе, секој од нас може да биде мал дел од големата победа.  Нека ечи во салата, нека се слушне нашиот глас, нашата песна. Противникот е силен но не е посилен од сите нас заедно. Ќе победиме и ќе се радуваме. Барем за момент ќе бидеме владетели на светот…

Денес е денот.

Денес ќе навиваме за Металург.

Прочитано 1.165 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


3 − = 2