Денес ги добивме и најбрзите кампери

26.06.2019 23:26

Брзина и координација беа денешната тренинг задача во која се натпреваруваа камперите на Металург на 14-от летен камп кој се одржува во хотелот „Десарет“ во Охрид.

Виктор Саров го понесе епитетот најбрз и највнимателен кампер, бидејќи за најкратко време и без грешки го помина поставениот полигон.

Второ најдобро време оствари Бојан Илиевски, а трет заврши Михаил Митановски.

Прочитано 228 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


− 7 = 2