Денешна програма на ЕП 2020

13.01.2020 15:27
csm_SAN20_logo_995x500_bfeed1806c

И денеска на програмата на ЕП во Австрија, Норвешка и Шведска се планирани 6 средби во групите “А“, “Ц“ и “Е“.

.

Распоред:

Група “А“:

18.15 часот:  Црна Гора – Белорусија

20.30 часот:  Србија – Хрватска

Група “Ц“:

18.15 часот:  Летонија – Германија

20.30 часот:  Холандија – Шпанија

Група “Е“:

18.15 часот:  Исланд – Русија

20.30 часот:  Данска – Унгарија

Прочитано 89 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


3 − 2 =